دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی , شیمیایی, حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت,پروژه بررسی خصوصیات فیزیکی , شیمیایی, حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت,تحقیق بررسی خصوصیات فیزیکی , شیمیایی, حسی و رئو,,,

همانطور که در ادامه مشخصات فایل دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت را مشاهده می کنید می توانید در صورت تمایل نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت

دانلود-مقاله-بررسی-خصوصیات-فیزیکی--شیمیایی-حسی-و-رئولوژیکی-بیسکویت-تولید-شده-با-آرد-کامل-سنجد-نسبت


چکیده :
بیسکوییت یکی از محصولات بر پایه غلات است .که به علت قابل در دسترس بودن، تنوع زیاد و قیمت کم و همچنین زمان ماندگاري بالا از محبوبیت ویژه برخوردار است . کیفیت و کمیت بیسکوییت به عنوان یکی از مهمترین و پر مصرف ترین فراورده هاي غلات تحت تاثیر عوامل کیفی و کمی ترکیبات مورد استفاده در آن است. . میوه گیاه سنجد حاوي میزان بالایی از ترکیبات مفید مانند فلاونوئیدها ، ترکیبات تریپنوئیدي ،اسیدهاي چرب مفید، قند ها و مواد معدنی است.در این تحقیق ویژگی هاي شیمیایی ، فیزیکی آرد کامل سنجد و آرد گندم و اثر آرد کامل سنجد بر خواص بیسکویت مورد بررسی قرار گرفت.به این منظور در فرمول بیسکویت کاکائویی،آرد کامل سنجد جایگزین پودر کاکائو شد(به میزان (%۵و خواص حسی، شیمیایی و رئولوژیکی آن ها بررسی و مقایسه شد.نتایج نشان داد که دو نمونه بیسکویت تولید شده از نظر خواص حسی و ظاهري با هم اختلاف معنی دار دارند. نتایج آزمون هاي شیمیایی نشان داد که بین میزان خاکستر و فیبر و چربی و قند بیسکویت سنجدي و کاکائویی اختلاف معنی داري وجود داشته ولی در میزان اسیدیته و پراکسید اختلاف معنی داري وجود نداشت . به دلیل بالا بودن میزان فیبر و خاکستر استفاده از آرد کامل سنجد باعث بهبود خصوصیات کیفی خمیر و خصوصیات ظاهري محصولات حاصل از آن می شود و می توان از آن در محصولات مختلف غذایی به عنوان یک افزودنی مفید و عملگرا استفاده نمود.
دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی شیمیایی حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت پروژه بررسی خصوصیات فیزیکی شیمیایی حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت تحقیق بررسی خصوصیات فیزیکی شیمیایی حسی و رئو

مطالب مرتبط

دانلود مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی بیسکویت تولید شده با آرد کامل سنجد نسبت


بررسی کارائی و اﺛربخشی سیستم حسابداری مدیریت

گزارش کارآموزی آبیاری رشته کشاورزی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق افسردگی ورویکردهای آن (فصل دوم)

تحقیق بررسی اثرات مالیات بر توسعه اقتصادی ایران

استاندارد سازی

سلامت روان و شیوه های مقابله با فشار روانی و نگرانی

دانلود پاورپوینت ضوابط و استانداردها در طراحی پایانه اتوبوسرانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابعاد ویژگی های شخصیتی(فصل دوم پایان نامه)

دانلود پاورپوینت کتاب طرح ريزي واحدهاي صنعتي عبدالرسول انتظاری هروی

دانلود مقاله تباین فضایی؛ هنجار تأثیرگذار در ارتقاء کیفیت مکانهای شهری ایران