عصاره گیاه گلپر,خواص ضدمیکروبی,دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز,تحقیق ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز,پروژه ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

همانطور که در ادامه مشخصات فایل دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز را مشاهده می کنید می توانید در صورت تمایل نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

دانلود-مقاله-ارزیابی-خواص-ضدمیکروبی-عصاره-گیاه-گلپر-در-طی-نگهداری-سس-مایونز

دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز در 10 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
با توجه به عدم وجود فرآیند حرارتی در سس مایونز، احتمال عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل تولید، استفاده از تجهیزات ساده و غیر پیشرفته و استفاده از مواد غذایی خام پرمخاطره میکروبی نظیر تخم مرغ که میتواند منشأ آلودگی سالمونلایی باشد، امکان آلودگیهای میکروبی در سس مایونز بالا بوده و احتمال بروز مسمومیت غذایی و فساد میکروبی در محصول وجود دارد، درنتیجه در سسها از مواد نگهدارنده استفاده میشود. نگهدارنده ها از رشد مخمرها، کپکها و باکتریهای تولید کننده اسیدلاکتیک در محصول جلوگیری مینمایند. در سال های اخیر با توجه به افزایش آگاهی مردم درباره مضرات نگهدارنده های سنتزی و علاقه روز افزون به سوی ترکیبات طبیعی، پژوهشهای متعددی در زمینه جایگزینی ترکیبات سنتزی با مواد طبیعی صورت گرفته است. به همین منظور در این پژوهش از عصاره گلپر در سطوح صفر، ۷۵۰ و ۱۵۰۰ پی پی ام استفاده گردید. بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گلپر نشان داد که این ماده قادر است خواص بازدارندگی علیه باکتریهای اشرشیاکلی، سالمونلا و لاکتیک اسید باکتریها نشان دهد. در خصوص نمونههای آلوده به کپک و مخمر، در نمونه های فاقد عصاره کپک و مخمر رشد کردند که بیشتر آلودگی مربوط به مخمر بود.

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
مواد و روشها
-1 مواد اولیه
-2 روشها
-1-2 روش استخراج ترکیبات فنولی با روش غرقابی
-2-2 آمادهسازی نمونهها و فرمولاسیون سس مایونز
-3-2 روش کار
-4-2 آزمونهای میکروبی
الف: شمارش کپک و مخمر
ب: شمارش اشرشیاکلی
پ: شمارش سالمونلا
ت: شمارش باکتریهای اسیدلاکتیک هتروفرمنتاتیو
نتایج و بحث
نتیجه گیری کلی
منابع


توجه:هدف ما در سايت نگين فايل کمک به دانشجويان و دانش پژوهان عزيز براي بالا بردن سطح بار علمي آنها مي باشد پس لطفا نگران نباشيد و با اطمينان خاطر اقدام به خريد بفرماييد.

پشتیبانی: 09392158693 (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: عصاره گیاه گلپر خواص ضدمیکروبی دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز تحقیق ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز پروژه ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

مطالب مرتبط

دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز


ادبیات نظری و پیشینه تحقیق گردشگری و جهانگردی (فصل دوم)

طراحی سایت پروژه دانشجویی

کوپآشنایی با مکانیک خودرو(کوپلینگ،کلاچ،ترمز،فلای ویل)

فعالیتهای فوق برنامه

بررسي برنامه و توان اشتغال زايي بخش هاي مختلف اقتصادي(بیمه)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مدرسه هوشمند (فصل 2)

مبانی نظری و وپیشینه پژوهش جهانی شدن و تورم (فصل دوم)

پایا نامه و رساله معماری پایانه و ترمینال مسافربری

پروپوزال بررسی علل عدم تمایل دانش آموزان به یادگیری درس تاریخ

تحقیق نگرش های اساطیری و تاریخی مرگ در ایران باستان