دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر,پلاسمای سرد فشار اتمسفری,میکروب زدایی شیر,باکتری اشرشیاکولی,تحقیق استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر,پروژه استفاده از پلاسمای س

همانطور که در ادامه مشخصات فایل دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر را مشاهده می کنید می توانید در صورت تمایل نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر

دانلود-مقاله-استفاده-از-پلاسمای-سرد-فشار-اتمسفری-در-باکتری-زدایی-اشرشیاکولی-از-شیر

دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر در 10 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
امروزه از تلاش های مهم محققان، دسترسی به روش های نوین غیر حرارتی با هدف تولید مواد غذایی دارای حداقل بار پاتوژنی است. از این رو بهینه سازی استفاده گازهای یونیزه پلاسمای سرد فشار اتمسفری به عنوان یکی از فناوریهای نوین غیرحرارتی برای سترون سازی و فرآوری مواد غذایی بخصوص محصولات لبنی مورد توجه می باشد. شیر بواسطه ارزش غذایی بالا بستر مناسبی برای تندش بسیاری از باکتریهای بیماریزا است. در این تحقیق، پلاسمای سرد فشار اتمسفری به روش تخلیه سد دی الکتریک تولید شد و اثر آن در مدت زمانهای مختلف بر غیرفعال سازی باکتری اشرشیاکلی تلقیح شده به شیر استریلیزه و همچنین مقدار pH شیر بررسی گردید. نتایج نشان داد با افزایش مدت زمان تابش پلاسما، میزان غیر فعال سازی باکتری افزایش مییابد بطوریکه در شارش ۹ دقیقه کاهش معنی داری در میزان باکتری شیر دیده شد. این میزان معادل ۲۶ـ۷ لگاریتم کاهش در تعداد باکتریها یعنی از بین رفتن کامل باکتری های تلقیح شده شیر است. از سوی دیگر، با افزایش مدت زمان تابش پلاسما، مقدار pH شیر نیز کاهش مییابد که این میزان در نمونه های تیمار شده به طور معنی داری نسبت به نمونه های شاهد کم تر است.

فهرست مطالب:
-1 مقدمه
-2 مواد و روشها
-1-2 ساختار تولید پلاسما
-2-2 کشت و آماده سازی نمونه
-3-2 اندازه گیری pH شیر
-4 -2 تجزیه و تحلیل آماری
– 3 نتایج و بحث
-1-3 اثر پلاسمای سرد بر باکتری موجود در شیر
–2-3 اندازه گیری pH شیر
– 4 نتیجه گیری کلی
- 5 مراجع


توجه:هدف ما در سايت نگين فايل کمک به دانشجويان و دانش پژوهان عزيز براي بالا بردن سطح بار علمي آنها مي باشد پس لطفا نگران نباشيد و با اطمينان خاطر اقدام به خريد بفرماييد.

پشتیبانی: 09392158693 (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری میکروب زدایی شیر باکتری اشرشیاکولی تحقیق استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر پروژه استفاده از پلاسمای س

مطالب مرتبط

دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر


مبانی نظری نیازهای بنیادی روان شناختی (فصل دوم)

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کارگاه فرش بافی و قالیبافی

پایان نامه و رساله معماری طراحی فرودگاه

مقاله بررسی میزان تأثیر جمعیت خانواده بر وضعیت تحصیلی دانش آموزان

ادبیات تحقیق و پیشینه پژوهش هموار سازی سود (فصل 2)

خوردگي در صنعت حفاري چاههاي نفت

دانلود مقاله اهمیت انتخاب تامین کننده سبز بر اساس مدیریت زنجیره تامین سبز

دانلود طرح توجیهی تولید پودر ماهی

بررسي همبستگي خودباوری مديران مدارس ابتدایی پسرانه شهر شیراز با ميزان شایستگی آنان

مبانی نظری تحقیق پیشینه تحقیق مفاهیم و ابعاد توانمندسازی کارکنان (فصل دوم)