بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر,پروژه بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر,تحقیق بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی

همانطور که در ادامه مشخصات فایل مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر را مشاهده می کنید می توانید در صورت تمایل نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر

مقاله-بررسی-اثر-باکتریوفاژها-بر-باکتري-هاي-لاکتوباسیلوس-دلبروکی-در-تولید-فرآوردههاي-تخمیري-شیر

دانلود مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر در 11 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
از هزاران سال قبل انسانها باکتريهاي تولید کننده اسید لاکتیک را که بهطور طبیعی در شیر وجود دارند براي تهیه ماست، پنیر و فرآوردههاي دیگر شیر مورد استفاده قرار دادهاند. درسالهاي اخیر،پیشرفت قابل توجهی در زمینه تولید باکتري هاي آغازگر انجام شدزیرا لازم است فرآورده، روزانه باکیفیت ثابت،تولیدگرددح باکتریوفاژها در صنایع شیر عامل مهمی هستند. آنها باعث کاهش یا عدم فعالیت باکتريهاي تولیدکننده ماست و در نهایت تأخیر یا عدم تشکیل لخته در مرحله گرمخانهگذاري میشوند. اثر دیگر آنها، عدم تولید محصول و یا تولید محصولی با کیفیت بسیار پائین است. در این پژوهش براي پایش فاژها، از روش تیتراسیون پلاك دولایه در سه تکرار استفاده شد. نتایج کشت فاژ و شمارش آن در محیط کشتحلقپس از گذشت ۴۸ ساعت، حاکی از آن است که لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس از مقاومت بیشتري در برابر فاژها برخوردار بوده است و بیشترین فاژزدگی مربوط به شیر تانک ذخیره بود.بنابراین میتوان نتیجه گرفت مشکل اصلی، آلودگی فضاي کارخانه بوده که با تعطیلی خط تولید پنیر، مشکل فاژزدگی تقریباً حل گردید.

این فقط چکیده ای از مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خرید نمایید
تمامی مقالات دارای عنوان ، نویسنده ، چکیده و منابع میباشد

توجه:هدف ما در سايت نگين فايل کمک به دانشجويان و دانش پژوهان عزيز براي بالا بردن سطح بار علمي آنها مي باشد پس لطفا نگران نباشيد و با اطمينان خاطر اقدام به خريد بفرماييد.

پشتیبانی: 09392158693 (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر پروژه بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر تحقیق بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی

مطالب مرتبط

مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر


دانلود مبانی نظری و پیشینه نظری سلامت روانی و بهداشت روانی(فصل دوم)

مبانی نظری تحقیق بررسی سلامت عمومی و رضایت شغلی

پیش‌بینی راندمان شغلی بر اساس مهارتهای بالینی عمومی و بهزیستی روانشناختی در کارکنان بانک‌های شهرستان

سهام و اوراق قرضه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق عدم تقارن اطلاعاتي و تمركز مالكيت با مديريت سود (فصل 2)

دانلود ادبیات نظری و پیشینه پژوهش تعاریف و دیدگاه های بازارگرایی (بازاریابی گرایی)

طرح توجیهی و کارآفرینی تراشکاری و قالب سازی و قطعه سازی خودرو

رابطه بین شایستگی های رهبری روسای شعب و اشتیاق شغلی کارکنان بانک کشاورزی استان گیلان »

دانلود پرسشنامه تحمل پریشانی هیجانی (DTS)

پاورپوینت ضوابط و استاندارد های معماری خانه تئاتر و سینما